Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az öt budapesti üzlet mellett további négy Lidl-egységben lehet vásárolni az országban - írta a Mindenár.hu. Például Szegeden vagy Sopronban is. A most vasárnap nyitva tartó Lidl-egységek hétközben 7-től este 10-ig vannak nyitva, így várhatóan ez most vasárnapi is így lesz, a kivétel a kiskunfélegyházi egység, amely este 9-kor zár.

Sok bolttal készül a Spar is, az állandóan nyitva tartó üzletei mellett további tíz egységgel kivételezik. A Sparnak hét olyan üzlete van, amely - az ünnepnapokat leszámítva - minden vasárnap nyitva van. Az OMV-benzinkutakon működő Spar-egységekkel összesen 17 bolt tart nyitva október 11-én.

Más láncok is aktívak

Az OMV-kutak mellett a Mol-kutakon lévő Fresh Cornerekben, valamint a Budaörsön és a Budapest IX. kerületében található Shell-kutakon kialakított Tesco Expresszekben is lehet vásárolni majd október 11-én - sőt, már van olyan Agip-kút, amelyen egy - vasárnap is nyitva tartó - Coop működik. A Spar-OMV kettős mellett összesen további 11 benzinkúton lehet napi cikkeket is beszerezni vasárnap.

A Manna és Roni bolthálózat Budapesten, frekventált helyeken rendelkezik üzletekkel, most vasárnap összesen 25 üzletük nyit ki. A boltok feltehetően minden vasárnap nyitva vannak az interneten elérhető információk szerint.

A magyar kézben lévő, franchise-rendszerben lévő üzletláncok sok bolttal szerepelnek a listán. A CBA összesen 15 bolttal száll be a vasárnapi ellátásba, közülük 11 budapesti egység. A Reál 12 bolttal támad, a Coop is sok boltot kinyit, de ezekről ezekről nincs pontos lista. A cég azt javasolja a vásárlóknak, hogy érdeklődjenek például telefonon, hogy valóban nyitva van-e az adott üzlet.

A portál gyűjtése szerint a többi nagy boltlánc - az Aldi, a Tesco, az Auchan és a Penny Market - nem tett közzé olyan információt, amely szerint bármelyik boltjuk kivétel lenne most vasárnap a boltzár alól.