Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken hajnalban északkeleten átmenetileg ónos eső is lehet. Reggel még főként keleten, majd napközben északnyugat felől újabb hullámban várható - összességében sokfelé - eső. A legtöbb csapadék a déli megyékben valószínű. Emellett nagy területen erős, néhol viharos lehet a szél is, amely napközben veszít erejéből. A legalacsonyabb hőmérséklet plusz 1-7 fok között alakul, az északi, északkeleti határ közelében viszont az éjszaka első felében akár mínusz 3 fokig is hűlhet a levegő. A nappali maximumok általában 8-13 fok, de északkeleten csak 5-7 fok között alakulnak.

Helyenként szombaton is megerősödik a szél. Kezdetben még többfelé várható eső, zápor, a hegyekben havazás, havas eső, délután főként a Tiszántúlon eshet még. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5, napközben plusz 2-7 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap legfeljebb egy-egy hózápor lehet. A Dunántúlon időnként megerősödik a szél. Ezzel együtt viszont már több órára kisüthet a nap. A minimumhőmérséklet általában mínusz 5 és 0 fok között valószínű, de a szélvédett, kevésbé felhős tájakon (jellemzően északkeleten és délnyugaton) kissé hidegebb is lehet. Napközben plusz 1-5 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.