Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Kárpát-medencét jelenleg enyhe levegő tölti ki, bár hatása az országban nem mindenhol érezhető. A ködös, borult vidékeken csak 5 fok közelében alakul a csúcsérték, de a napos területeken 15, 17 fokig is felmelegszik a levegő. Ebben az időjárási helyzetben a hétvégén változás várható: hideg levegő éri el térségünket, mindenütt mérséklődik a felmelegedés.

Szombaton eleinte erősen felhős, ködös idő lesz, majd átmenetileg több helyen felszakadozik a felhőzet, legkésőbb északkeleten, valamint a főváros térségében. Délutántól, estétől nyugat felől vastagabb felhőzet érkezik, és egyre többfelé várható eső. Napközben a déli, délkeleti szél erős, késő estétől a Dunántúlon az északnyugatira forduló szél néhol viharos lesz. (Az időjárás a pénztárcájával is kibabrálhat, ha nem figyel.)

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 7 és 15 fok között alakul, a tartósabban ködös helyeken lesz a hidegebb.

Vasárnap a hidegfront kelet felé helyeződik. Kezdetben borult lesz az ég, délutántól szakadozik fel északnyugat felől a Dunántúlon a felhőzet. Eleinte többfelé, majd egyre kevesebb helyen, délután elsősorban a Tiszántúlon valószínű eső. A dunántúli hegyekben és az Északi-középhegységben havas eső, hó sem kizárt. Az északnyugati szél erős, főként az Észak-Dunántúlon időnként viharos lesz.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 8 fok között alakul - olvasható az OMSZ oldalán.