Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Csütörtökön nagyrészt derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, elsősorban délután, északon szűrheti vékony fátyolfelhőzet a napsütést. Csapadék nem várható. Helyenként megélénkül a délnyugati, nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között alakul, délnyugaton lesz a melegebb. Késő estére általában 14 és 20 fok közé hűl le a levegő.

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Néhol - főként az északnyugati, nyugati, valamint az északkeleti határvidéken - zápor, zivatar kialakulhat. A déli, délnyugati szél megélénkül, zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 33 fok között alakul.

Szombaton gyengén felhős, napos idő re számíthatunk, csapadék nem valószínű. Északon helyenként megélénkül a déli, délnyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 35 fok között alakul.

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 35 fok között alakul.