Szupergyors, elronthatatlan, nyáriasan könnyed desszert, ami lelkiismeret-furdalás nélkül fogyasztható a nap bármely órájában :) Glutén és laktózmentes, hozzáadott cukor nélküli palacsinta-csoda.
Hozzávalók:
A palacsinta tésztához:
- 1 banán
- 2 tojás
- 1 ek kókuszliszt
- 0,5 dl mandulatej
- 1 csipet só
- 1 citrom reszelt héja
Továbbá:
- 2 ek vaj
- 2 ek natúr/görög joghurt
- 1 ek méz
- 2 ek eperlekvár
- friss bogyós gyümölcsök
- pisztácia
Elkészítés:
Egy turmixgépben habos masszát készítünk a palacsintatészta hozzávalóiból. Serpenyőben vajat hevítünk, amin aranybarnulásig kis palacsinta korongokat sütünk. A korongokat egymásra csúsztatjuk, egyenként megkenjük (friss, idei, anyu titkos receptje alapján készített) eperlekvárral, majd jó sok friss gyümölccsel, mézes-joghurttal, és pisztáciával tálaljuk.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.