Ha a tányérodon látnád, beleharapnál, de rosszul járnál vele: ételek szappanból

Ezek az ételek nem ehetőek, és szokatlan alapanyagból készültek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy Rochelle nevű képzőművész túllépett a műalkotás esztétikai kategóriáján. Olyan tárgyakat hoz létre, melyek egyenesen ínycsiklandozóak és ellenállhatatlanok. Valódi alkotóelemük azonban ellentmond annak, amit valójában észlel az ember.

Rochelle Javier műveitől ugyanis megjön mindenki étvágya. Úgy néznek ki, mintha igazi, gusztusos főételek és desszertek lennének. Ha azonban az ember beleharapna, elmenne a kedve az egésztől.

Nem találnád ki, miből készültek

A művek alapanyaga a szappan. A kézzel formált, kifaragott és megfestett kreációk mindegyike olyan élethű, hogy becsapja a szemet. A művész szeret szappannal dolgozni, sokoldalú alapanyagnak tartja, újraalkotja belőle a kedvenc ételeit.  

Elnézvén a képeket, a legtöbben elbizonytalanodnának, ha a kreációk tányérjukra kerülnének, és azonnal beleharapnának az étvágygerjesztő ételekbe. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük