Most egy vacsorával sokat segíthet a Hospice Alapítványnak
A Nárcisz Asztaltársaság a Magyar Hospice Alapítvány és a vendéglátóhelyek közös kezdeményezése, aminek keretében az éttermek egy éven keresztül heti egy menü árának felajánlásával támogatják alapítványuk tevékenységét. Az alapítók olyan ismert éttermek, mint a Larus, a Nobu, a Pomo D'oro, az Ürömi Hütte, vagy éppen a Michelin-csillagos Borkonyha, akik folyamatosan segítik a Hospice Alapítvány munkáját.
Ez a pár éve indult kezdeményezés ma már olyan sikeres, hogy egy betegszoba egész éves fenntartását tudja megoldani az Alapítvány és ezzel évente közel 30 gyógyíthatatlan betegnek és családjának segít szakszerű, szeretetteli ápolással, fájdalomcsillapítással, lelki támasszal az élet legnehezebb szakaszában.
Az alapítvány idén 25 éves, ez alkalomból rendeznek egy születésnapi kerti vacsoráját, ahol az éttermek készítenek egy-egy fogást. A vacsorára itt lehet jelentkezni, ára 20 ezer forint, amelynek teljes összege a Hospice Alapítványt támogatja.