Brie Baguette
2017. február 22. írta: FeketeBorsa

Brie Baguette

img_3349k.jpg

Megmaradt kenyerünk újragondolva, ez a Brie Baguette. Remek vacsi lehet belőle akkor, ha csak megmentenénk a szikkadt kenyérfélénket, de egy pohár bor és egy jó baráti társaság kísérőjeként is kitűnő választás.

 

Hozzávalók:

1 baguette

200 g brie

50 g vaj

2-3 gerezd fokhagyma

áfonyalekvár

 

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra.

A vajat felmelegítjük és hozzákeverjük az apróra vágott fokhagymát. A baguette-et nagyjából 1 cm-enként bevagdossuk vigyázva, hogy ne vágjuk át teljesen. A keletkezett vágatok mindkét oldalát megkenjük a vajas keverékkel és beleszuszakolunk egy szelet brie-t.

Óvatosan tepsire tesszük és 180°-on 10-15 perc alatt készre sütjük. Áfonyalekvárral tálaljuk. Enjoy!

img_3346k.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://konyhasziget.blog.hu/api/trackback/id/tr5812271026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása