Előfizetői tartalom

Bréking: az Audi elektromos autók gyártását tervezi Magyarországon

Portfolio
A németek még a Volkswagen-botrány után határozták el, hogy magasabb fokozatra kapcsolnak, és rámennek a zéró emissziós autók készítésére, így még a nyár folyamán bejelentették, hogy az elkövetkező években 20 új elektromos modell érkezhet, az első gyártása pedig már 2018-ban megkezdődhet. Most ennek kapcsán ma újabb fontos bejelentés érkezett az Auditól, miszerint az elektromos autókat a vállalat összes gyárában, így a magyar és mexikói összeszerelő üzemben is gyártani fogják.

Elektromos autók készülhetnek Győrben isAz Audi még tavaly jelentette be, hogy az első tömeggyártott elektromos autója egy SUV lesz, mely gyártása 2018-ban a Brüsszel melletti összeszerelő üzemben indul. Azonban a szakszervezetek nem nézték jó szemmel, hogy nem az Audi otthonában fogják gyártani az új elektromos modellt, így komoly nyomást gyakoroltak az autógyártóra, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés