Előfizetői tartalom

Ezeknél a bankoknál moshatják legálisan pénzüket a magyar gazdagok

Portfolio
A NAV közleménye szerint öt banknál lehet olyan számlát nyitni, amelyen június 30-ig még legalizálható a külföldről hazahozott jövedelem. Az új jogszabálynak köszönhetően azok, akik bizonyos adó megfizetése fejében a külföldi bankszámlán tartott pénzeket hazahozzák, mentesülnek az adóhivatali revízióval járó jogkövetkezmények alól.

A NAV friss közleménye szerint öt banknál, az OTP-nél, az MKB-nál, az Ersténél, a Raiffeisennél és az FHB-nál lehet olyan számlát nyitni, ahova június 30-ig jogkövetkezmények nélkül hazautalható a külföldi bankszámlán tartott, nem legális pénz.Az új jogszabály alapján a 2016. június 30-ig megszerzett jövedelmeket 10 százalék személyi jövedelemadó, valamint önellenőrzési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés