Új sorozatot indítunk, ezentúl minden hétvégén összegyűjtjük azt a négy-öt cikket az előző napokból, amelyekről sajnálnánk, ha lemaradnának olvasóink. Látta az oldalon, de nem volt ideje végigolvasni? Épp van egy kis ideje lazítani, és nem akarja Facebookot pörgetni? Ne maradjon le eheti merítésünkről, komoly, olvasmányos és szórakoztató anyaggal is készültünk!
1. Story-gála trend - pucérruha és élő növény az estélyin
Február 11-én este tartották meg a Corinthia Grand Hotelben egyik kedvenc hazai celebeseményünket, a Story-gálát. Az immár 18. alkalommal megrendezett díjátadón megjelent egy rakás hazai híresség, akik komolyan vették a dress code-ot: mi a legjobban öltözött celeb- és színésznőkre vadásztunk és egy csomó olyan estélyit láttunk, ami megérdemli, hogy megemlékezzünk róla: kattintson a vastagon kiemelt címre, hogy megnyíljon a cikk!
2. Foglalkozása: szupertanár - ismerje meg Prievara Tibort!
Prievara Tibort szinte mindenki ismeri, akit érdekel az oktatás. Van, aki Tanárblogról, ahol szerzőtársával, Nádori Gergellyel évek óta ad ötleteket a kreatív tanításhoz, van, aki az új felfogású értékelési rendszere miatt figyelt fel rá; ebben a diákjai azzal foglalkozhatnak, ami érdekli is őket, és mégis megtanulnak angolul. Ismerje meg ön is a szupertanárt!
3. Ezekkel bosszanthatja fel legjobban főnökét - 8 dolog, amivel hagyjon fel!
Biztos van olyan élethelyzet, amikor valaki direkt fel akarja bosszantani a főnökét, de általában megpróbáljuk eljátszani, hogy kedveljük felettesünket. Mutatunk 8 olyan dolgot, amivel akaratlanul is kiborítjuk a főnöket, jobban, mintha néha késnénk a munkából 10 percet.
4. Újragondoltuk Laci bácsi receptjeit - szürpríz menü máshogy
Mit lehet kihozni a híres-hírhedt receptekből, ha az ember nyitottan áll hozzá? "Lacibácsi rilódid" bulit tartott a Céltorony Sportbisztró, ahol egy teljes menüsort főztek le, a recepteket nagyjából tiszteletben tartva, de vegeta nélkül, jó alapanyagokból, kis csavarokkal. A szervező Stoller Mártont kérdeztük, aki a - torták kivételével - a kajákat lefőzte.